Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g d'huile de tournesol
- 1000 g d'escalopes de veau, taillées en lamelles (1 x 5 cm)
- 1 - 2 c. à soupe rase de piment séché en flocons, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de sauce de soja
- 30 g de sauce d'huître
- 100 g de vin de riz
- 400 g de poivrons verts, en julienne
- 400 g d'oignons doux, en julienne
- 4 c. à soupe d'huile de sésame toasté
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1510 kJ / 361 kcal
- Protein
- 36.08 g
- Sacharidy
- 8.22 g
- Tuk
- 20.46 g
- Vláknina
- 2.48 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Poulet marocain au garam masala et couscous
50min
Poulet tikka masala
35min
Agneau confit aux pruneaux
1 godz. 40 min
Veau Marengo
55 min
Souris d'agneau à l'orange et aux épices
1 godz. 40 min
Poulet tandoori
45min
Bœuf carottes vietnamien
1h 20min
Bœuf mijoté aux aubergines et olives vertes
2 godz.
Stifado de bœuf
1 godz. 30 min
Poulet à la cantonaise et aux légumes
35min
Estouffat toulousain
2 godz.
Curry d'agneau aux aubergines
50min