Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g d'huile de tournesol
- 1000 g d'escalopes de veau, taillées en lamelles (1 x 5 cm)
- 1 - 2 c. à soupe rase de piment séché en flocons, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de sauce de soja
- 30 g de sauce d'huître
- 100 g de vin de riz
- 400 g de poivrons verts, en julienne
- 400 g d'oignons doux, en julienne
- 4 c. à soupe d'huile de sésame toasté
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1510 kJ / 361 kcal
- Protein
- 36.08 g
- Sacharidy
- 8.22 g
- Tuk
- 20.46 g
- Vláknina
- 2.48 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Curry d'agneau aux aubergines
50 Min
Biryani de dinde
8h 50min
Korma d'agneau
13 Std. 50 Min
Goulasch de bœuf traditionnel autrichien
4 Std.
Curry d'agneau du Cachemire
3h 35 min
Curry de poulet du Mozambique
45min
Gigot d'agneau farci à l'orientale
1h 30min
Bœuf carottes vietnamien
1h 20 phút
Poulet à la cantonaise et aux légumes
35 Min
Longe de porc à la riojana
50 Min
Poulet marocain au garam masala et couscous
50 Min
Veau Marengo
55min