Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 110 g d'oignons rouges (2), coupés en quatre
- 1 bouquet de coriandre fraîche
- 400 g de viande de bœuf hachée à 5% m.g.
- du sel
- du poivre moulu
- 500 g d'eau
- 1 c. à soupe de ras el-hanout
- 500 g de carottes (5) en tronçons de 2 cm
- 150 g de pruneaux dénoyautés (10)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 809 kJ / 193 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 6 g
Alternativní recepty
Lieu vapeur et couscous au citron vert
35min
Bœuf à la butternut, au blé et aux herbes
1 Std. 30 Min
Tajine de veau aux coings
1 Std. 10 Min
Pollo estilo Guanajuato (Poulet aux raisins secs, orange et citron)
50min
Veau mijoté aux épices, purée de carotte
1 Std. 20 Min
Dinde au romarin, dattes et blé à l'orange
40 Min
Tajine de poulet aux légumes de printemps
1 Std.
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1 Std.
Tajine de pilons de poulet, semoule aux olives
1h 5min
Tajine de veau aux amandes
1 Std. 15 Min
Poulet au citron, olives et boulgour
50min
Tajine de poulet aux oignons confits, raisins secs et pistaches
55min