Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 gousse d'ail, pelée et coupée en quatre
- 1 échalote, pelée et coupée en huit
- 5 g de gingembre frais, pelé et coupé en quatre
- 350 g de tomates concassées en conserve et pelées, avec leur jus
- 4 morceaux de travers de porc
- 2 c. à soupe de sauce de soja
- 2 c. à soupe de cassonade
- 2 c. à soupe de vinaigre balsamique
- 2 pincées de piment
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- sel
- poivre moulu
- 600 g de frites cuites (voir "Conseil(s)")
- coleslaw (voir "Conseil(s)")
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1865 kJ / 449 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 30 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kaalikääryleet (Choux farcis finlandais)
2 Std.
Côte de bœuf, sauce chimichurri, pommes en éventail
1 Std. 25 Min
Steaks hachés façon thaïe
50 min
Faux-filet mariné et salade thaïe
1h
Brochettes de porc satay
25min
Travers de porc à la mexicaine et salade pico de gallo
1h
Poulet teriyaki 🌶️
2h 5min
Travers de porc à la moutarde
1 godz. 20 min
Poitrine de porc, nouilles ramen et sauce barbecue
4h 25 min
Marinade sauce BBQ (pour travers de porc)
2h 30min
Ribs de porc sauce aigre-douce
40min
Poulet au vin jaune cuit au Varoma
1 Std. 25 Min