Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 170 g frischer Kren, geschält, in Scheiben (ca. 5 mm)
- 40 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 750 g Äpfel, säuerlich, geschält, entkernt, in Stücken
- 35 g Zucker
- 100 g Apfelsaft
- 1 TL Salz, unjodiert
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 762 kJ / 183 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 7 g
Alternativní recepty
Kräftige Hühnersuppe mit Bröselknödel
1h 50min
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1 Std. 40 Min
Steirisches Krenfleisch
2h 45 min
Marillenröster
30 min
Käferbohnen-Tafelspitz-Sülzerl
7 Std. 10 Min
Osterpinzen
2 Std. 50 Min
Powidl
8h
Bröselknödel
40 min
Zwetschkenröster
1j 30 menit
Rehragout mit Wurzelgemüse und Rahmerdäpfeln
1j 30 menit
Waldviertler Knödel
1j
Tafelspitz mit Semmelkren
1j 20 menit