Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 170 g frischer Kren, geschält, in Scheiben (ca. 5 mm)
- 40 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 750 g Äpfel, säuerlich, geschält, entkernt, in Stücken
- 35 g Zucker
- 100 g Apfelsaft
- 1 TL Salz, unjodiert
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 762 kJ / 183 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 7 g
Alternativní recepty
Marillenröster
30 Min
Selchfleischknödel mit Rotgipflerkraut
1 Std. 20 Min
Zwetschkenröster
1 Std. 30 Min
Powidl
8h
Menü: Tafelspitz mit Semmelkren und Schnittlauchsauce; Mascarpone-Erdbeerdessert
1h 45min
Semmelknödel
50 Min
Marillenkuchen
1 Std. 30 Min
Marillenmarmelade
35 Min
Marilleneis
15min
Marillenmarmelade mit Vanille
1 Std. 5 Min
Tafelspitz mit Semmelkren
1 Std. 20 Min
Rehragout mit Wurzelgemüse und Rahmerdäpfeln
1 Std. 30 Min