
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Wasser
- 500 g Rohrohrzucker
- 80 g Limettensaft, frisch gepresst
-
2
TL Lavendelblüten frisch
nebo 1 ½ TL Lavendelblüten getrocknet - 25 g Pistazien, gehackt
- 1 Zimtstange halbiert
- 1400 - 1600 g frische Marillen (siehe Tipp)
- 6 Gewürznelken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Glas
- Kalorie
- 491 kcal / 2059 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 3 g
- Sacharidy
- 109 g
- Vláknina
- 6 g
Alternativní recepty
Marillenmarmelade
35min
Zwetschken-Mohn-Marmelade mit Rum
55min
Marillenmarmelade mit Vanille
1hod. 5min
Hollerkoch
2hod. 50min
Kirschenkompott
1hod. 35min
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1hod. 10min
Marillennektar
2hod.
Powidl
8hod.
Kirschenmarmelade mit Schokomarzipan
1hod. 20min
Ribiselgelee
55min
Marillenröster
30min
Zwetschkenröster
1hod. 30min