Kompatibilní verze
Zwetschkenmousse auf Zwetschkenröster (XXL)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 Gelatineblätter, in Stücken
Zwetschkenröster
- 550 g Zwetschken, frisch, entkernt, in kleinen Stücken (2 cm)
- 100 g Wasser
- 20 g Rum (volitelně)
- 2 EL Speisestärke, in 4 EL Wasser aufgelöst
- 20 - 40 g Zucker, je nach Süße der Früchte
- 1 ½ TL Zitronenschale
- 1 ½ TL Zimt, gemahlen
Zwetschkenmousse
- 70 - 120 g Zucker, je nach Süße der Früchte
- 2 TL Zimt, gemahlen
- 2 TL Zitronenschale
- 400 g Schlagobers, 36% Fett
- 100 g Wasser
- 500 g Zwetschken, frisch, halbiert und entkernt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 858 kJ / 205 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 12 mg
Alternativní recepty
Schwammerlragout mit Semmelknödeln
1 Std.
Omas Apfelkompott mit Honig
20 dk
Omas Apfelkompott
20 dk
Menü: Gemüsesuppe; Schnelle Marillenknödel
1 Std.
Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien
2 Std. 30 Min
Ribiselgelee
55 Min
Marilleneis
15min
Zwetschkenröster
1 Std. 30 Min
Ribiseltorte mit Schneehaube
1 Std. 10 Min
Marillenkuchen
1 Std. 30 Min
Schneller Zwetschkenkuchen vom Blech
45 Min
Apfelkren
40 dk