
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Suppengemüse in Stücken
- 50 g Karotten in Scheiben (3 mm)
- 350 g Selchfleisch in Würfeln (1 cm),
- 250 g Erdäpfel, mehlig geschält, in Würfeln (1 cm)
- 100 g Rollgerste
- 100 g Weißwein
- 1000 g Wasser
-
2
Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
nebo 2 - 4 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - ½ EL Liebstöckel, getrocknet
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 4 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 Dose weiße Bohnen (Abtopfgewicht 250 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 448 kcal / 1873 kJ
- Protein
- 28 g
- Tuk
- 13 g
- Sacharidy
- 52 g
- Vláknina
- 11.4 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Sodík
- 101 mg
Alternativní recepty
Tiroler Knödel mit Linsen
50 Min
Hirschragout mit cremiger Polenta
2 Std. 20 Min
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1 Std.
Ritschert (XXL)
1 Std.
Kren, milchsauer vergoren
72 Std. 25 Min
Schwammerlgulasch mit Serviettenknödel
1 Std.
Gebackene Speckknödel
50 Min
Gemüsesuppe mit Henderl und Gerste
40 Min
Schnelle cremige Polenta
25 Min
Erdäpfelgulasch
1 Std. 10 Min
Frittaten
30 Min
Kärntner Reindling
2 Std. 40 Min