Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Suppengemüse, in Stücken
- 50 g Karotten, in Scheiben (3 mm)
- 350 g Selchfleisch, in Würfeln (1 cm),
- 250 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Würfeln (1 cm)
- 100 g Rollgerste
- 100 g Weißwein
- 1000 g Wasser
-
2
Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
nebo 2 - 4 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - ½ EL Liebstöckel, getrocknet
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 4 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 Dose weiße Bohnen (Abtopfgewicht 250 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1873 kJ / 448 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 11.4 g
- Sodík
- 101 mg
Alternativní recepty
Erdäpfelgulasch
1h 10min
Ritschert (XXL)
1 godz.
Leberreis
35min
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1h 40min
Tiroler Knödel mit Linsen
50min
Kärntner Kasnudeln
1h 45min
Schwammerlgulasch mit Serviettenknödel
1 godz.
Kärntner Reindling
2h 40min
Eierschwammerl à la creme mit Semmelknödel
1 godz.
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1h 25min
Tafelspitz mit Semmelkren
1 godz. 20 min
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50min