Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Zwiebeln, geschält, halbiert
-
100
g Forellenfilet, geräuchert, in Stücken
nebo 100 g Saiblingsfilet, geräuchert - 250 g Topfen, 20% Fett
- 50 g Sauerrahm
- 1 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 1 - 2 TL Kren, frisch oder aus dem Glas (nach Geschmack) (volitelně)
- Schnittlauch, frisch, geschnitten, zum Verfeinern (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 702 kJ / 168 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 326 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marilleneis
15 Min
Marillenröster
30min
Eisalat mit Räucherforelle
20 Min
Marillennektar
2h
Einfache Cremeschnitte
3h 45min
Champignonsauce
30min
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35min
Käferbohnenmousse mit Kernöl
10 Min
Liptauer
15 Min
Rahmkipferl mit Marmeladefüllung
35min
Thunfischaufstrich mit Avocado
10 Min
Eiaufstrich mit Topfen
10 Min