Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Zwiebeln, geschält, halbiert
-
100
g Forellenfilet, geräuchert, in Stücken
nebo 100 g Saiblingsfilet, geräuchert - 250 g Topfen, 20% Fett
- 50 g Sauerrahm
- 1 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 1 - 2 TL Kren, frisch oder aus dem Glas (nach Geschmack) (volitelně)
- Schnittlauch, frisch, geschnitten, zum Verfeinern (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 702 kJ / 168 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 326 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rahmkipferl mit Marmeladefüllung
35 Min
Eisalat mit Räucherforelle
20 min.
Himmlische Schokomandeln
35 Min
Buttermilch – Zitronenmousse auf beschwipstem Beerenspiegel
8 Std. 45 Min
Nusszwieback
7hod. 50min
Getrüffelte Erdäpfelsuppe (vegan)
35 Min
GnGnT
20 min.
Marilleneis
15 min.
Champignonsauce
30 Min
Maronicremesuppe (vegan)
45 Min
Spinatstrudel mit Schafskäse
1h 50min
Karotten-Ingwer-Suppe
45 Min