Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Knoblauchzehen
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 40 g Olivenöl
- 2 - 3 TL Salz, nach Geschmack
- 4 TL Zucker
-
3
TL Oregano, getrocknet
nebo 3 TL Pizzagewürz - 200 g Tomatenmark
- 1600 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 800 g Wasser
-
4
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe
nebo 3 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l), zerbröselt - 200 g Schlagobers
- 6 - 12 Basilikumblätter, frisch, nach Geschmack
- 2 - 4 Stängel Petersilie, frisch, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 562 kJ / 134 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 19.7 g
Alternativní recepty
Cremige Brokkolisuppe mit Grünkern
35min
Linseneintopf (XXL)
4h
Kartoffel-Lauch-Suppe (XXL)
1h
Menü: Karotten-Ingwer-Suppe; Gefüllte Gans mit Rotkraut und Schwarzwälderkirsch-Dessert
5h 30min
Spaghetti Carbonara
25min
Erdbeereis
5min
Erbsen-Brokkolisuppe mit Feta und Minze
25min
Brokkoli und Erdäpfel mit Gorgonzola-Sauce
30min
Erbsen-Gemüsesuppe (XXL)
1h 15min
Lasagne
1h 45min
Zucchinicremesuppe (XXL)
35min
Schnelle Tomatensuppe mit Basilikum
30min