Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 克 蒜頭
- 50 克 洋蔥 ,切塊
- 85 克 西洋芹 ,取莖、切塊
- 30 克 紅蘿蔔 ,切塊
- 30 克 新鮮墨西哥辣椒(poblano) ,切塊
- 10 克 油
- 300 克 小牛肩肉 ,切塊
- 200 克 蕃茄
- 15 克 蕃茄糊
- ¾ 茶匙 鹽
- 1 茶匙 糖
- 1 茶匙 煙燻甜紅椒粉
- 1 茶匙 紅辣椒粉
- 1 茶匙 乾燥馬郁蘭
- ½ 茶匙 孜然粉
- ¼ 茶匙 肉桂粉
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉
- 80 克 水
- 50 克 紅酒
- 100 克 紅甜椒 ,切小丁(約1公分)
- 200 克 罐裝紅腰豆 ,瀝乾水份
- 1 大匙 紅酒醋
- 10 克 黑巧克力 (至少72%)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1119 kJ / 268 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 3 g