
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g hortelã
- 450 g cebola cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 15 g salsa
- 50 g azeite mais q.b. p/ untar
- 1500 g tomate em pedaços
- 1 folha de louro
- 2 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 250 g pão de véspera cortado em fatias muito finas
- 8 ovos
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 378 kcal / 1578 kJ
- Protein
- 17 g
- Tuk
- 19 g
- Sacharidy
- 35 g
- Vláknina
- 6 g
Alternativní recepty
Açorda de bacalhau com tomate
25min
Empadão de legumes
1hod.
Açorda de tomate
20min
Tomatada mexicana
30min
Feijão-verde guisado com ovos escalfados
1hod. 15min
Empadão de batata-doce e bacalhau
1hod. 40min
Guisado de feijão encarnado com abóbora e ovo escalfado
1hod.
Pastéis de batata com cogumelos
1hod.
Açorda alentejana de bacalhau
30min
Penne com beringela no forno
50min
Douradas com açorda de coentros
45min
Feijão e abóbora com natas e coentros
1hod.