Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 1500 g água
- 2 c. chá de sal
- 15 g azeite, mais q.b. p/ temperar
- 400 g brócolos, só os floretes
- 250 g esparguete
- 150 g alcaparras
- Pimenta q.b. p/ temperar
- 250 g queijo ricota
- 150 g natas
- 1 pitada de noz-moscada
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2488.6 kJ / 594.8 kcal
- Protein
- 24.2 g
- Sacharidy
- 58.5 g
- Tuk
- 30.6 g
- Nasycený tuk
- 16.7 g
- Vláknina
- 5.8 g
- Sodík
- 2333.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Massa com espinafres e fiambre no forno
40 λεπτ.
Massa com alho e tomate
55min
Penne com curgete e molho de coentros
40 λεπτ.
Gratinado de legumes
1h
Esparguete negro com espargos, ervilhas e molho holandês
35 Min
Pudim de massa e legumes
1h 10min
Massa com espinafres e bechamel de amêndoas
8 godz. 30 min
Penne com brócolos e tomate seco sem glúten
50 Min
Massa com molho de couve-flor
40 λεπτ.
Massa com bacon, ervilhas e manjericão
40 λεπτ.
Massa com cogumelos e bacon
50 Min
Massa integral com legumes salteados
35 Min