Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 50 g de azúcar glas
- 250 g de harina de repostería
- 190 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 2 huevos
Decoración
- 250 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 6 - 12 de guindas en almíbar (volitelně)
- 6 - 12 almendras crudas sin piel (volitelně)
- 2 cucharadas de mermelada (volitelně)
- 2 cucharadas de azúcar glas (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 576 kJ / 138 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Sacharidy
- 12.5 g
- Tuk
- 8.9 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bollos de mantequilla de Bilbao
5h
Suizos
2 Std. 30 Min
Rosquillas
30 Min
Galletas danesas
35min
Rosquillas americanas (doughnuts)
2h 10min
Petisús (éclairs)
1h 50min
Crema pastelera
10 Min
Galletas de mantequilla
50min
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1h
Trenza glaseada de crema y frutos secos
4h 10min
Pastas de té rellenas de mermelada
50min
Minirroscón de Reyes
3h