Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 50 g de azúcar glas
- 250 g de harina de repostería
- 190 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 2 huevos
Decoración
- 250 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 6 - 12 de guindas en almíbar (volitelně)
- 6 - 12 almendras crudas sin piel (volitelně)
- 2 cucharadas de mermelada (volitelně)
- 2 cucharadas de azúcar glas (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 576 kJ / 138 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Sacharidy
- 12.5 g
- Tuk
- 8.9 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Melindres (Galicia)
1h
Roscón de Reyes
4h
Galletas de mantequilla
50 min
Carbayones
1h 25min
Pastas de té rellenas de mermelada
50 min
Petisús (éclairs)
1 Std. 50 Min
Bollos de mantequilla de Bilbao
5h
Trenza glaseada de crema y frutos secos
4h 10min
Glaseado blanco
5min
Rosquillas americanas (doughnuts)
2 godz. 10 min
Rosquillas
30 min
Azúcar glas
5min