Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tuňáková omáčka
- 100 gramů cibule, napůl
- 40 gramů olivového oleje
- 700 gramů rajčat, v plechovce, celých, loupaných, odkapaných, na čtvrtky
- 1 - 2 špetky soli, dle chuti
- 1 - 2 špetky pepře, černého, mletého, dle chuti
- 1 čajová lžička oregána, sušeného
- 280 gramů tuňáka ve vlastní šťávě, odkapaného
- 100 gramů černých oliv, bez pecek
- 20 gramů kaparů, nakládaných
Těstoviny
- 1000 gramů vody
- 250 gramů těstovin, velkých kolínek
- 1 polévková lžíce hrubé soli
- 20 gramů parmazánu, strouhaného
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2754 kJ / 657 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 32 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rizoto s uzeným sýrem
35min
Makaróny se zeleninou pěti barev
40min
Těstoviny s rajčatovou omáčkou a chorizem
30min
Těstoviny s hráškem a sýrem cottage
25min
Zámecké rizoto
35min
Těstoviny s ajvarem a se sýrem
25min
Listové těsto plněné špenátem a sýrem
1h 15min
Špagety alla Norma
1h 30min
Těstoviny se zeleninovým ragú
45min
Špenátové rizoto
30min
Těstovinový salát s fetou a olivami
1 Std. 40 Min
Vejce, vařená
20min