Vepřová panenka s omáčkou z červeného vína

Vepřová panenka s omáčkou z červeného vína

4.4 40 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 45min
4 porce

Suroviny

  • šalotky
    30 gramů
  • červeného vína
    150 gramů
  • mrkve na špalíčky (1 cm x 7 cm)
    300 gramů
  • vepřové panenky (cca 1 kus, Ø 6 cm)
    500 gramů
  • soli, jemné
    1 čajová lžička
  • pepře, černého, mletého
    ½ čajové lžičky
  • vody
    130 gramů
  • masové dochucovací pasty domácí
    ½ čajové lžičky
    ½ masového bujónu
  • jalovcových kuliček (volitelně)
    8
  • třešňového džemu
    25 gramů
    25 gramů džemu z červeného bobulového ovoce
  • másla
    20 gramů
  • kukuřičného škrobu
    1 čajová lžička

Nutriční hodnoty na 1 porci

Kalorie 250 kcal / 1047 kJ
Protein 29 g
Tuk 7 g
Sacharidy 11 g
Vláknina 2.5 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...