Vepřová panenka s omáčkou z červeného vína
TM5 TM6

Vepřová panenka s omáčkou z červeného vína

4.4 (38 hodnocení)

Suroviny

  • 30 gramů šalotky
  • 150 gramů červeného vína
  • 300 gramů mrkve, na špalíčky (1 cm x 7 cm)
  • 500 gramů vepřové panenky (cca 1 kus, Ø 6 cm)
  • 1 čajová lžička soli, jemné
  • ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
  • 130 gramů vody
  • ½ čajové lžičky masové dochucovací pasty, domácí
    nebo ½ masového bujónu
  • 8 jalovcových kuliček (volitelně)
  • 25 gramů třešňového džemu
    nebo 25 gramů džemu z červeného bobulového ovoce
  • 20 gramů másla
  • 1 čajová lžička kukuřičného škrobu

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
1047 kJ / 250 kcal
Protein
29 g
Sacharidy
11 g
Tuk
7 g
Vláknina
2.5 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty