Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 gramů šalotky
- 150 gramů červeného vína
- 300 gramů mrkve, na špalíčky (1 cm x 7 cm)
- 500 gramů vepřové panenky (cca 1 kus, Ø 6 cm)
- 1 čajová lžička soli, jemné
- ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- 130 gramů vody
-
½
čajové lžičky masové dochucovací pasty, domácí
nebo ½ masového bujónu - 8 jalovcových kuliček (volitelně)
-
25
gramů třešňového džemu
nebo 25 gramů džemu z červeného bobulového ovoce - 20 gramů másla
- 1 čajová lžička kukuřičného škrobu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1047 kJ / 250 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kuřecí prsa v jogurtové omáčce s bramborami
40 min
Kuřecí plátky na středomořský způsob s bramborovo - květákovou kaší
1h 10min
Losos s pórkem a bylinkami
35min
Vepřová panenka s višňovou omáčkou
1h 30min
Králík na špenátovém lůžku
1h 10min
Kuřecí prsa s lehkým bramborovým salátem
50min
Vepřová panenka s chřestem a bylinkovou omáčkou
1h 10min
Kuřecí prsa s lehkým bramborovým salátem
45 Min
Vepřová pečeně na páře se sušeným ovocem
1óra 50p
Kuřecí roládky plněné sýrem a houbami
1h 10min
Srnčí s bramborovými pusinkami a mrkví
1óra 50p
Vepřová panenka s kyselým zelím a bramborovým pyré
1h 10min