Zařízení & příslušenství
Vepřová panenka s omáčkou z červeného vína
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 porce
Suroviny
-
30 gramů šalotky
-
150 gramů červeného vína
-
300 gramů mrkve na špalíčky (1 cm x 7 cm)
-
500 gramů vepřové panenky (cca 1 kus, Ø 6 cm)
-
1 čajová lžička soli, jemné
-
½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
-
130 gramů vody
-
½ masového bujónu½ čajové lžičky masové dochucovací pasty domácí
-
8 jalovcových kuliček (volitelně)
-
25 gramů džemu z červeného bobulového ovoce25 gramů třešňového džemu
-
20 gramů máslo
-
1 čajová lžička kukuřičného škrobu
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
29 g
Kalorie
1047 kJ /
250 kcal
Tuk
7 g
Vláknina
2.5 g
Sacharidy
11 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Skvělá chuť
72 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Hovězí na červeném víně s anglickou slaninou
2hod. 20min.
Kuřecí frikasé s chřestem
1hod.
Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“
1hod. 30min.
Teplý kuřecí salát se sýrem
25min.
Dohněda orestované kostky hovězího masa (medium)
15min.
Hovězí závitky se šunkou v rajčatové omáčce
55min.
Telecí závitky s nivou a sýrovou omáčkou
55min.
Medovo-hořčicová zapečená kuřecí prsa s česnekovo-květákovým pyré
50min.
Vepřová panenka s kyselým zelím a bramborovým pyré
1hod. 10min.
Krůtí prsa s rýží
1hod. 5min.
Plněná vepřová panenka s brambůrkami na páře
55min.
Krůtí plátky s omáčkou z hrášku a bramborovým pyré
30min.