Vepřová panenka s omáčkou z červeného vína

Vepřová panenka s omáčkou z červeného vína

4.4 47 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 porce

Suroviny

  • 30 gramů šalotky
  • 150 gramů červeného vína
  • 300 gramů mrkve na špalíčky (1 cm x 7 cm)
  • 500 gramů vepřové panenky (cca 1 kus, Ø 6 cm)
  • 1 čajová lžička soli, jemné
  • ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
  • 130 gramů vody
  • ½ čajové lžičky masové dochucovací pasty domácí
    ½ masového bujónu
  • 8 jalovcových kuliček (volitelně)
  • 25 gramů třešňového džemu
    25 gramů džemu z červeného bobulového ovoce
  • 20 gramů máslo
  • 1 čajová lžička kukuřičného škrobu

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 29 g
Kalorie 1047 kJ / 250 kcal
Tuk 7 g
Vláknina 2.5 g
Sacharidy 11 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...