Garnelen Pasta Aglio Olio
TM6 TM5 TM31

Garnelen Pasta Aglio Olio

4.4 ( 1.8K hodnocení )

Suroviny

  • 20 g Petersilie abgezupft
  • Wasser zum Kochen
  • 3 Knoblauchzehen
  • 2 rote Chilischoten, frisch entkernt, in Stücken
  • 100 g Olivenöl
  • 3 Prisen Salz und etwas mehr zum Kochen
  • 400 g Spaghettini
  • 32 Garnelen, roh, geschält, TK (à ca. 15 g), aufgetaut, ohne Kopf und Schale
  • 5 Prisen Pfeffer

Nutriční hodnoty
na 1 Portion
Kalorie
696 kcal / 2918 kJ
Protein
35 g
Tuk
27 g
Sacharidy
73 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty