Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Knoblauchzehen
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 70 g Olivenöl
- 20 g Zitronensaft
- 10 g Honig
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 600 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, in 4 Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1214 kJ / 290 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste
40 Min
Koriander-Lachs mit Pak Choi auf Wasabipüree
45min
Lachs-Burger
25min
Riesengarnelen in Cognac
20 Min
Garnelen-Gemüse-Salat
40 Min
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3u.
Steinbutt-Curry-Schiffchen mit Basmatireis (Indien)
50 Min
Kabeljau mit Olivenkruste und Ofengemüse
1h
Scharfes mariniertes Hähnchen mit Süßkartoffeln
4óra 30p
Hähnchen mit warmem Kartoffelsalat
55min
Nizza-Salat
40 Min
Curry-Orangen-Pute
2h 20 min