Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Knoblauchzehen
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 70 g Olivenöl
- 20 g Zitronensaft
- 10 g Honig
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 600 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, in 4 Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1214 kJ / 290 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Coq au vin
2u.
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3h
Sizilianischer Garnelensalat
40min
Saibling à la Saltimbocca mit Braterdäpfeln und Tomatensauce
1h
Fisch mit Olivenbröselkruste
1h 5min
Feldsalat mit gebratenen Kräuterseitlingen und Kürbiskerndressing
20 Min
Gefüllte Calamari vom Grill
50 Min
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1 Std. 20 Min
Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste
40min
Jambalaya
30min
Kabeljau mit Olivenkruste und Ofengemüse
1h
Nizza-Salat
40min