Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Knoblauchzehe
- 350 g Kartoffeln, festkochend (z.B. Drillinge), gewaschen, geviertelt
- 1 EL Sonnenblumenöl
- ¾ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 2 EL Sesam
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 EL Olivenöl
- 1 EL Sesamöl, geröstet
- 2 EL Balsamico, hell
- ½ TL Honig
- ½ TL Senf
- 100 g Babyspinat, frisch
- 100 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 120 g Kichererbsen, aus der Dose, abgetropft
- 2 Frühlingszwiebeln, in Ringen (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2047 kJ / 489 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 9.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kichererbsen-Feta-Salat mit Datteldressing
40 Min
Couscous-Bowl mit Spinat und Halloumi
30min
Couscous-Tahin-Bowl
35min
Kartoffel-Spinat-Salat mit getrockneten Tomaten
40 Min
Bulgursalat mit Granatapfelkernen und Feta
50 Min
Kichererbsensalat
15min
Sattmacher-Salat mit Halloumi
50 Min
Green-Buddha-Salad mit Spargel
50 Min
Veganer Brokkoli-Couscous-Salat
50 Min
Weizen-Ofengemüse-Salat
1h
Spinat-Tomaten-Salat
20min
Spinat-Süßkartoffel-Salat mit Walnuss-Pesto
30min