Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Möhren, in Stücken
- 1 Zwiebel (50 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 10 g Olivenöl
- ¾ TL Ras el Hanout
- ¼ TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 300 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- 120 g Bulgur
- 20 g Zitronensaft
- 50 g Babyspinat (siehe Tipp)
- 50 g Granatapfelkerne
- 30 g Oliven, schwarz, entsteint, halbiert
- 50 g Feta, light, in Würfeln (1-2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1567 kJ / 374 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 9.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kichererbsen-Feta-Salat mit Datteldressing
40 Min
Couscous-Bowl mit Spinat und Halloumi
30 min
Lauwarmer Linsensalat mit Johannisbeeren
1h
Linsensalat mit Camembert, Roter Bete und Weintrauben
1 Std. 10 Min
Kartoffelsalat mit Kichererbsen und Spinat
1h
Couscous-Tahin-Bowl
35min
Bunter Quinoasalat
50min
Bulgur-Salat mit Rucola, Pfirsich und Avocado
35min
Lauwarmer Blumenkohl-Kürbis-Salat
35min
Blumenkohl-Kichererbsen-Salat
40 Min
Spinat-Süßkartoffel-Salat mit Walnuss-Pesto
30 min
Quinoa-Tabouleh
40 Min