Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Dosen Kichererbsen (à 240 g)
- 1000 g Wasser
- 2 ½ TL Salz
- 200 g Muschelnudeln, klein
- 2 rote Zwiebeln, halbiert
- 15 Stängel Petersilie, glatt, abgezupft
- 50 g Olivenöl
- 8 EL Zitronensaft
- 2 EL Honig
- 1 Salatgurke, geviertelt, entkernt, in schrägen Stücken (1 cm)
- 200 g Feta, zerbröselt
- 2 - 3 Prisen Chiliflocken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2704 kJ / 645 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 28 g
Alternativní recepty
Rote-Bete-Kichererbsen-Salat
15 min
Kichererbsensalat
15 min
Lauwarmer Sonnenweizen-Salat
30 min
Bulgur-Kichererbsen-Salat
2h 45min
Kartoffelsalat mit Kichererbsen und Spinat
1h
Bulgursalat mit Roter Bete und Kichererbsen
1h
Risonisalat mit Cannellini-Bohnen
45min
Linsensalat mit Tomaten und Feta
45min
Bunter Couscoussalat
25min
Bunter Quinoa-Salat
50min
Quinoasalat mit Trauben und Käse
45min
Risoni-Salat mit Feta und Oliven
1h 40min