Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 1 Limette, unbehandelt, Schale dünn abgerieben und Saft ausgepresst
- 20 g Speisestärke
- 20 g Öl
- 60 g Weißwein, trocken
- 400 g Wasser
- 200 g Crème fraîche
- 500 g Putenbrustfilet, ohne Haut, in dünnen Streifen (ca. 2 cm)
- 2 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht, oder 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- 800 g Spätzle, frisch, aus der Kühltheke
- 250 g Porree, in dünnen Ringen (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2967 kJ / 705 kcal
- Protein
- 45 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Specklachs mit Kartoffel-Erbsen-Stampf
30 min
Schnelles Pulled-Chicken-Gulasch
30 min
White-Chicken-Pasta
40 Min
Orangen-Sesam-Hähnchen mit Basmatireis
45 min
Hackfleisch-Kartoffel-Curry
50min
Hähnchen-Cashew-Curry
40 Min
Hähnchen in cremiger Pesto-Sauce mit Erbsen-Reis
35min
Couscous-Hack-Topf
30 min
Safran-Hühnchen-Penne
35min
Fusilli mit Geschnetzeltem
1h
Pasta mit Hähnchen und Gorgonzola
30 min
Erdnuss-Paprika-Hähnchen zu Süßkartoffelstampf
1h