Linseneintopf mit Lyoner Wurst

Linseneintopf mit Lyoner Wurst

4.4 552 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
4 Portionen

Suroviny

  • glatte Petersilie abgezupft
    6 Stängel
  • Möhren in Stücken
    80 g
  • Knollensellerie in Stücken
    100 g
  • Porree in Stücken
    80 g
  • Zwiebeln halbiert
    2
  • Knoblauchzehen
    2
  • Speckwürfel luftgetrocknet
    40 g
  • Butter
    10 g
  • Olivenöl
    20 g
  • Puylinsen, getrocknet
    100 g
  • Rotwein
    70 g
  • Kartoffeln, festkochend in Stücken
    400 g
  • Wasser
    800 g
  • Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
    1 ½ geh. TL
    1 ½ Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l)
  • Fleischwurst (Lyoner Wurst)
    300 g
  • Weißweinessig
    40 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 19 g
Kalorie 2137 kJ / 510 kcal
Tuk 32 g
Sacharidy 28 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...