Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 Stängel glatte Petersilie, abgezupft
- 80 g Möhren, in Stücken
- 100 g Knollensellerie, in Stücken
- 80 g Porree, in Stücken
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g Speckwürfel, luftgetrocknet
- 10 g Butter
- 20 g Olivenöl
- 100 g Puylinsen, getrocknet
- 70 g Rotwein
- 400 g Kartoffeln, festkochend, in Stücken
- 800 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 ½ Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 300 g Fleischwurst (Lyoner Wurst)
- 40 g Weißweinessig
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2137 kJ / 510 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 32 g
Alternativní recepty
Linsensuppe
8 Std. 45 Min
Italienischer Linseneintopf
1 godz.
Graupeneintopf mit Tafelspitz
1 godz.
Pichelsteiner Eintopf
1 godz. 10 min
Kartoffelsuppe
1 godz.
Dicke-Bohnen-Chorizo-Eintopf
50min
Grüne Bohnensuppe mit Mettwürstchen
30min
Westfälische Erbsensuppe
4h
Linseneintopf mit Kürbis und Gans
1 godz. 10 min
Linseneintopf mit Spätzle
1 godz.
Linseneintopf mit Kasseler und Ananas
1 godz.
Dreierlei Linsensüppchen
50min