Kompatibilní verze
Weiße Grundsauce - helle Basissauce mit weißem Gemüse
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
1
Fenchelknolle (ca. 180 g), in Stücken
nebo 100 g Champignons, weiß, evtl. halbiert - 1 TL Zitronensaft und etwas mehr zum Würzen
- 120 g Knollensellerie, in Stücken
- 300 g Schalotten
- 50 g Butter
- 30 g Mehl
- 500 g Geflügelbrühe, kräftig gewürzt
- 100 g Weißwein
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL weißer Pfeffer, gemahlen, und etwas mehr zum Würzen
- 200 g Sahne
- Nutriční hodnoty
- na 1 l
- Kalorie
- 4378 kJ / 1046 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 82 g
- Vláknina
- 9.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gemüseauflauf mit Kartoffeln und Parmesan überbacken
1h
Glückstädter Matjestopf
3h 30min
Blumenkohl-Kartoffel-Auflauf mit Parmesan
1h
Kartoffel-Kohlrabi-Gemüse à la Creme mit Stremellachs
45min
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
1h
Beurre blanc - helle Buttersauce
20min
Fisch mit Bröselkruste
1h
Kalbsfrikassee mit Staudensellerie, Schwarzwurzeln und Kartoffeln
1 Std. 35 Min
Frikadellen mit Blumenkohl, Kartoffeln und Senfsauce
1h 10min
Dreierlei Fischfilets mit Kräutersauce und kleinen Pellkartoffeln
30min
Kalbstafelspitz mit Meerrettichsauce und Kartoffeln
1h 30min
Kartoffelklöße
25 Std.