
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 garlic cloves
- 4 cm piece fresh ginger peeled
- 1 tsp dried chilli flakes
- 1 star anise
- 50 g Chinese cooking wine
- 1 tbsp tamarind paste (see Tips)
- 2 tsp Chinese five spice
- ½ tsp sesame oil
- 700 g water plus extra water for steaming
- 800 - 1100 g boneless pork belly, rind on
- 1 - 2 pinches salt to taste, plus extra for sprinkling
- 2 pears (large), cut into halves and cored
- 2 tsp white sugar
- 120 g red onion cut into pieces
- 1 tbsp oil
- ½ tsp cumin seeds
- 1 beetroot peeled and cut into quarters
- 800 g canned lentils rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
- 3 tsp red wine vinegar
- 5 - 6 sprigs fresh thyme leaves only
- 1 - 2 pinches ground black pepper to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 978.5 kcal / 4109.7 kJ
- Protein
- 69.4 g
- Tuk
- 51.9 g
- Sacharidy
- 46.5 g
- Vláknina
- 13.6 g
- Nasycený tuk
- 17.9 g
- Sodík
- 333 mg
Alternativní recepty
Crème brûlée
7hod.
Hollandaise sauce
15min
Meatloaf with mushroom sauce
1hod. 15min
Meatloaf with red sauce
1hod. 15min
Quiche Lorraine
45min
Chicken stock paste
45min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1hod. 15min
Prawn and mushroom crepes
50min
Hong shao rou (braised pork belly)
1hod. 15min
Creamy honey mustard chicken
1hod.
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2hod. 20min
Pork san choy bau
25min