Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 garlic cloves
- 4 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 tsp dried chilli flakes
- 1 star anise
- 50 g Chinese cooking wine
- 1 tbsp tamarind paste (see Tips)
- 2 tsp Chinese five spice
- ½ tsp sesame oil
- 700 g water, plus extra water for steaming
- 800 - 1100 g boneless pork belly, rind on
- 1 - 2 pinches salt, to taste, plus extra for sprinkling
- 2 pears (large), cut into halves and cored
- 2 tsp white sugar
- 120 g red onion, cut into pieces
- 1 tbsp oil
- ½ tsp cumin seeds
- 1 beetroot, peeled and cut into quarters
- 800 g canned lentils, rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
- 3 tsp red wine vinegar
- 5 - 6 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4109.7 kJ / 978.5 kcal
- Protein
- 69.4 g
- Sacharidy
- 46.5 g
- Tuk
- 51.9 g
- Nasycený tuk
- 17.9 g
- Vláknina
- 13.6 g
- Sodík
- 333 mg
Alternativní recepty
Meatloaf with onion gravy
1 Std. 30 Min
Aussie meat pies
2h
Pork san choy bau
25 Min
Diane sauce
20 Min
Berry and red wine trifle
4h 50min
Meatloaf with mushroom sauce
1h 15min
Guinness beef pies
2 godz. 15 min
Peking-style duck pancakes
8 godz. 50 min
Vindaloo pork
5h 10min
Coconut rice with Asian inspired pork and eggs
40 Min
Mongolian lamb hot pot
3h 25 min.
Corned beef with mustard sauce
1 Std. 30 Min