Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 pieces veal scallopini (see Tips)
- 2 - 3 sprigs fresh basil, leaves only
- 100 g fresh mozzarella, cut into 8 sticks (approx. 1 x 5 cm)
- 8 slices pancetta
- ½ tsp salt, plus extra to season
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 2 garlic cloves
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 20 g olive oil
- 50 g sun-dried tomato pesto (see Tips)
- 500 g tomato passata
- 2 bunches asparagus, trimmed
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3187.5 kJ / 758.9 kcal
- Protein
- 112.9 g
- Sacharidy
- 8.8 g
- Tuk
- 29.2 g
- Nasycený tuk
- 2.6 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 295.7 mg
Alternativní recepty
Beef stroganoff
35 Min
Beef and mushroom hot pot
2h
Pea and ham soup
2h 20min
Lamb shanks with risoni and feta
3u. 50min
Meatloaf with mushroom sauce
1h 15 min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1h 45min
Veal pizzaiola
40min
Chicken cacciatore
50min
Meatloaf with red sauce
1h 15 min
Beef "Burgundy"
40min
Classic meatloaf
1h 35 min