Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de betterave cuite, coupée en morceaux
- 100 g de chair de crabe en conserve, égouttée
- 50 g de mascarpone
- 130 g de fromage blanc, 20% m.g.
- 7 feuilles de menthe
- du sel
- du poivre moulu
- 1 c. à soupe de graines de sésame doré
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 402 kJ / 96 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 12 g
Alternativní recepty
Mousse de tomate au basilic
3h 30min
Pannacotta au chou-fleur et truite fumée
5 Std.
Verrines printanières
25min
Verrines de printemps aux légumes et jambon cru
1h 45min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2 godz. 20 min
Verrine saumon-endive
10 min
Verrine saumon, crevette, avocat et fromage frais
10 min
Mousse de saumon fumé, crémeux d'avocat
1 godz. 35 min
Verrines de crème d'asperges
2 godz. 35 min
Verrine aux trois poivrons
55 min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15 Min
Mousses de betterave en deux façons
15 Min