Terrine de poisson

Terrine de poisson

4.4 149 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
10 parts

Suroviny

  • 700 g de poisson blanc en filets, coupés en morceaux (type merlan, cabillaud, etc.)
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • ½ c. à café d'aneth déshydraté
  • 4 brins de persil frais équeutés
  • 3 gouttes de sauce au piment, type Tabasco®
  • 3 œufs
  • 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
  • 1 pavé de saumon frais sans peau, coupé en deux dans la longueur

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 part

Protein 19.3 g
Kalorie 759.3 kJ / 182.1 kcal
Tuk 11.2 g
Vláknina 0 g
Sacharidy 0.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...