Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de lait
- 20 g de pain blanc, la mie seulement
- 50 g de parmesan en cubes
- 240 g d'oignon (1), coupé en 4
- 2 gousse d'ail
- 10 g de persil plat frais
- 250 g de viande de bœuf dans la bavette, en morceaux
- 250 g d'échine de porc en morceaux
- 2 œufs
- sel
- poivre moulu
- 1500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 20 g d'huile d'olive
- 800 g de pulpe de tomate
- 10 feuilles de basilic frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2382 kJ / 569 kcal
- Protein
- 52 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 29 g
Alternativní recepty
Boulettes suédoises aux courgettes
40min
Boulettes de poulet au parmesan
1 godz. 15 min
Boulettes de veau aux herbes
35min
Boulettes de viande à la sauce tomate
45 min
Empanadas au poulet, épinards et raisins secs
1 godz. 15 min
Carpaccio de veau vitello tonnato
1 godz.
Pappardelle au pesto de roquette et ricotta
1 godz.
Vittello tonnato
4 Std. 20 Min
Bucatini à l'amatriciana
45 min
Panzerotti à la romaine
1h 5 min
Boulettes de bœuf à l'italienne
30 min
Salade César
30 min