Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de lait
- 20 g de pain blanc, la mie seulement
- 50 g de parmesan en cubes
- 240 g d'oignon (1), coupé en 4
- 2 gousse d'ail
- 10 g de persil plat frais
- 250 g de viande de bœuf dans la bavette, en morceaux
- 250 g d'échine de porc en morceaux
- 2 œufs
- sel
- poivre moulu
- 1500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 20 g d'huile d'olive
- 800 g de pulpe de tomate
- 10 feuilles de basilic frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2382 kJ / 569 kcal
- Protein
- 52 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 29 g
Alternativní recepty
Boulettes de viande à la sauce tomate
45min
Pesto classique au basilic
10 min
Lasagne de veau aux légumes grillés
1 Std. 30 Min
Poires pochées au vin rouge, fontainebleau et pralines
5 Std. 30 Min
Boulettes de veau au piment d'Espelette
1 Std. 25 Min
Noisettes d'agneau à l'anglaise
2 Std. 20 Min
Carpaccio de veau vitello tonnato
1h
Boulettes de veau aux herbes
35min
Pappardelle au ragoût d'agneau
1h
Vittello tonnato
4h 20min
Boulettes de bœuf à l'italienne
30min
Salade César
30min