Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de beurre
- 500 g de blancs de poireau
- ½ c. à café rase de cardamome en poudre
- 100 g d'eau
- 100 g de vin blanc
- 2 c. à soupe de farine de blé
- 4 limandes -soles, préparées par le poissonnier, lavées et épongées
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- du sel
- du poivre moulu
- 5 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1561 kJ / 373 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 21 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Saint-jacques au curry, poireaux et fenouil
35min
Papillote de bar aux légumes, sauce vin rouge
55min
Saumon au chou, beurre au citron vert
45min
Limande-sole gratinée à l'orange
35min
Gratin d'automne au merlan, sauce citronnée
1sa 25 dk
Solettes meunière
25min
Tournedos, sauce au poivre et pommes duchesse
1 godz. 50 min
Filet de dorade grise à la normande
1h
Papillote de dorade
30min
Turbot sauce champagne
30min
Églefin, beurre nantais et petits légumes
1h
Truite, sauce au fruit de la Passion, purée de butternut et tombée d'épinard
1h