Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de beurre
- 500 g de blancs de poireau
- ½ c. à café rase de cardamome en poudre
- 100 g d'eau
- 100 g de vin blanc
- 2 c. à soupe de farine de blé
- 4 limandes -soles, préparées par le poissonnier, lavées et épongées
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- du sel
- du poivre moulu
- 5 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1561 kJ / 373 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 21 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Limande-sole gratinée à l'orange
35 Min
Filets de rouget sur ruban de courgette et tapenade
25 min
Solettes meunière
25 min
Solette du bassin, moules et coques, fondue de poireau
1h 15 min
Barbue façon meunière
50min
Omelette au saumon fumé et aux asperges
40min
Brochette de thon mariné, vapeur de légumes d'été
1h 40min
Papillote de bar aux légumes, sauce vin rouge
55min
Soles aux herbes vapeur, mousseline de carottes
1 godz. 5 min
Filets de merlan en papillote de poireau
45min
Noix de saint-jacques, champignons à la noisette
1h 30min
Rôti de veau farci aux herbes et aux champignons
1h 50 min