
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de beurre
- 500 g de blancs de poireau
- ½ c. à café rase de cardamome en poudre
- 100 g d'eau
- 100 g de vin blanc
- 2 c. à soupe de farine de blé
- 4 limandes -soles, préparées par le poissonnier, lavées et épongées
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- du sel
- du poivre moulu
- 5 brins de ciboulette fraîche ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 373 kcal / 1561 kJ
- Protein
- 29 g
- Tuk
- 21 g
- Sacharidy
- 15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bar, fenouil et riz, vinaigrette aux olives
30min
Filets de rouget sur ruban de courgette et tapenade
25min
Brochette d'églefin, céleri-rave sauce façon thaïe
50min
Cabillaud à la vapeur mariné à l'aneth
45min
Lieu noir au curry et pommes de terre nouvelles
45min
Pressé de raie
14hod.
Colin farci et asperges sauce au citron
45min
Thon basquaise
30min
Vol-au-vent aux coquillages
1hod. 5min
Filet de dorade grise à la normande
1hod.
Tajine de lotte au fenouil
1hod. 45min
Saumon vapeur sauce aux crevettes
35min