Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g de vin rosé
- 25 g d'huile d'olive
- 4 gousses d'ail, pelées et coupées en 2
- 100 g de lardons nature
- 700 g d'épaule d'agneau désossée, en dés
- 30 g de concentré de tomate
- 1 c. à café de thym frais
- 2 feuilles de laurier frais
- du sel
- poivre 5 baies
- 150 g d'oignons grelot surgelés
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- 1 c. à soupe d'eau
- 100 g d'olives, type picholines
- 200 g d'artichauts à l'huile en conserve égouttés et coupés en 2
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2542 kJ / 611 kcal
- Protein
- 52 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 37 g
Alternativní recepty
Tajine de crevettes, moules et noix de saint-jacques
1h 5min
Navarin d'agneau printanier
1h 20min
Petits encornets à l'ail, artichauts et lard
30min
Mijoté de fonds d’artichauts au veau et aux petits pois
1h 5min
Veau aux olives
1h
Navarin aux petits légumes
1h
La daube niçoise
13 Std. 20 Min
Daube de l'Aubrac
17h 30min
Rôti de veau à l'italienne
1 Std. 15 Min
Navarin d'agneau
1 Std. 15 Min
Osso-buco
1h 20min
Sauté de veau aux olives
1h