Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g de vin rosé
- 25 g d'huile d'olive
- 4 gousses d'ail, pelées et coupées en 2
- 100 g de lardons nature
- 700 g d'épaule d'agneau désossée, en dés
- 30 g de concentré de tomate
- 1 c. à café de thym frais
- 2 feuilles de laurier frais
- du sel
- poivre 5 baies
- 150 g d'oignons grelot surgelés
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- 1 c. à soupe d'eau
- 100 g d'olives, type picholines
- 200 g d'artichauts à l'huile en conserve égouttés et coupés en 2
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2542 kJ / 611 kcal
- Protein
- 52 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 37 g
Alternativní recepty
Navarin d'agneau
1 godz. 15 min
Daube de l'Aubrac
17h 30min
Poulet à l'ail
50min
Ragoût de poulpe méditerranéen
1h 35min
Garbure du Béarn
1 godz. 10 min
Longe de porc à la riojana
50min
Aillade de veau
1 godz. 30 min
Estouffat toulousain
2 godz.
Alouettes provençales
1 godz. 30 min
Calamars farcis comme en Algarve
1 godz. 10 min
La daube niçoise
13h 20 min.
Sauté de veau aux olives
1 godz.