Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pannacotta noix de cajou
- 100 g de sucre en poudre
- ½ gousse de vanille, coupée en morceaux
- 200 g de noix de cajou
- 2 c. à café bombée d'agar-agar
- 15 g d'huile de tournesol
- 500 g d'eau
Le coulis de framboises
- 40 g de sucre en poudre
-
300
g de framboises fraîches
nebo 300 g de framboises surgelées, préalablement décongelées - 40 g de jus de citron
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1431 kJ / 342 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 3.5 g
Alternativní recepty
Mousse mascarpone à la vanille sur compotée de mangues
3 Std. 20 Min
Mignardises à la mousse de fruit
7 Std. 45 Min
Cheesecake à la fraise et au vinaigre balsamique
3 godz. 25 min
Glace au litchi, coulis de framboise
6h 20 min
Entremets mangue-coco
2h 25min
Tarte express aux fraises
50 min.
Crème fouettée au coulis de fruits rouges
15 Min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2óra 30p
Sundae au coulis de fruits rouges
13h
Tiramisu fraise rhubarbe en verrines
2óra 30p
Riz au lait au coulis de framboises
50 min.
Pannacotta à la vanille et coulis de mangue
3 godz. 30 min