Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pannacotta noix de cajou
- 100 g de sucre en poudre
- ½ gousse de vanille, coupée en morceaux
- 200 g de noix de cajou
- 2 c. à café bombée d'agar-agar
- 15 g d'huile de tournesol
- 500 g d'eau
Le coulis de framboises
- 40 g de sucre en poudre
-
300
g de framboises fraîches
nebo 300 g de framboises surgelées, préalablement décongelées - 40 g de jus de citron
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1431 kJ / 342 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 3.5 g
Alternativní recepty
Pannacotta
5 Std. 50 Min
Tartelette framboise-pistache comme un macaron
3 Std.
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2h 30min
Riz au lait au coulis de framboises
50 min
Mousse framboise-noix de coco
2h 15min
Faisselle et coulis d'abricot à la cardamome verte
24h
Glace au litchi, coulis de framboise
6h 20min
Pannacotta aux myrtilles
4h 30min
Pannacotta au yaourt de lait de chèvre et coulis de framboise
3 Std. 20 Min
Pannacotta légère à la noix de coco, coulis de fruits rouges
2h 10min
Pannacotta au coulis de mangue
4h 15min
Pannacotta à la vanille et coulis de mangue
3 godz. 30 min