Pannacotta noix de cajou, coulis de framboises

Pannacotta noix de cajou, coulis de framboises

3.2 26 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 30min.
6 portions

Suroviny

La pannacotta noix de cajou
  • 100 g de sucre en poudre
  • ½ gousse de vanille coupée en morceaux
  • 200 g de noix de cajou
  • 2 c. à café bombée d'agar-agar
  • 15 g d'huile de tournesol
  • 500 g d'eau
Le coulis de framboises
  • 40 g de sucre en poudre
  • 300 g de framboises fraîches
    300 g de framboises surgelées, préalablement décongelées
  • 40 g de jus de citron

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 8 g
Kalorie 1431 kJ / 342 kcal
Tuk 18 g
Vláknina 3.5 g
Sacharidy 34 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...