Pavlova à l'ananas

Pavlova à l'ananas

4.3 49 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 3hod. 30min.
4 parts

Suroviny

La meringue
  • 120 g de blancs d'œufs (environ 4 blancs d'œufs)
  • 120 g de sucre en poudre
  • 120 g de sucre glace maison
L'ananas
  • 350 g d'ananas frais coupé en morceaux
  • 50 g de sucre roux
  • 30 g de rhum
  • 500 g d'eau
La crème chantilly
  • 80 g de sucre en poudre
  • 400 g de crème liquide 35% m.g. très froide

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 part

Protein 5.8 g
Kalorie 3018 kJ / 720.2 kcal
Tuk 32.8 g
Vláknina 1.2 g
Sacharidy 94.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...