Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La meringue
- 120 g de blancs d'œufs (environ 4 blancs d'œufs)
- 120 g de sucre en poudre
- 120 g de sucre glace maison
L'ananas
- 350 g d'ananas frais, coupé en morceaux
- 50 g de sucre roux
- 30 g de rhum
- 500 g d'eau
La crème chantilly
- 80 g de sucre en poudre
- 400 g de crème liquide 35% m.g.
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 3018 kJ / 720.2 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Sacharidy
- 94.8 g
- Tuk
- 32.8 g
- Vláknina
- 1.2 g
Alternativní recepty
Saint-honoré au citron
2 godz. 25 min
Petits choux tonka et craquelins vanille
1sa 25 dk
Bûche glacée exotique
3h 30min
Pavlova aux figues
4h
Pavlova gourmande aux fruits rouges
5h 30min
Pavlova en verrine
14h 30 min
Minipavlova de Pâques aux fraises
3h 35min
Bavarois Passion-coco
8h 10 min
Pavlova aux agrumes et lemon curd
12h 15min
Minipavlovas
3h 45min
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15h
Pavlova aux fruits rouges
4h