Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La meringue
- 120 g de blancs d'œufs (environ 4 blancs d'œufs)
- 120 g de sucre en poudre
- 120 g de sucre glace maison
L'ananas
- 350 g d'ananas frais, coupé en morceaux
- 50 g de sucre roux
- 30 g de rhum
- 500 g d'eau
La crème chantilly
- 80 g de sucre en poudre
- 400 g de crème liquide 35% m.g.
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 3018 kJ / 720.2 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Sacharidy
- 94.8 g
- Tuk
- 32.8 g
- Vláknina
- 1.2 g
Alternativní recepty
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13 Std. 30 Min
Tartelette framboise-pistache comme un macaron
3h
Menu veggie - Pavlovas chantilly coco et mangue
2h
Minipavlovas
3 godz. 45 min
Cheesecake mangue, fruit de la Passion et citron vert
5h 30min
Saint-honoré au citron
2 godz. 25 min
Tarte aux fruits de la Passion
2h
Pavlova aux agrumes et lemon curd
12h 15min
Crème brûlée à la Passion
3 godz. 45 min
Tarte Tatin caramel au beurre salé et sorbet yaourt
4 Std.
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15 godz.
Pavlova aux fruits rouges
4 Std.