
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La meringue
- 120 g de blancs d'œufs (environ 4 blancs d'œufs)
- 120 g de sucre en poudre
- 120 g de sucre glace maison
L'ananas
- 350 g d'ananas frais coupé en morceaux
- 50 g de sucre roux
- 30 g de rhum
- 500 g d'eau
La crème chantilly
- 80 g de sucre en poudre
- 400 g de crème liquide 35% m.g. très froide
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 720.2 kcal / 3018 kJ
- Protein
- 5.8 g
- Tuk
- 32.8 g
- Sacharidy
- 94.8 g
- Vláknina
- 1.2 g
Alternativní recepty
Pavlova aux fruits rouges
4hod.
Pavlova mangue-kiwi
4hod. 10min
Tarte tutti frutti à la vanille
3hod. 20min
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15hod.
Minipavlovas
3hod. 45min
Pavlova aux figues
4hod.
Pavlova à la grenade
3hod.
Fraisier à la rhubarbe
24hod.
Choux aux pignons de pin caramelisés et citron
4hod.
Mille-feuille à l'ananas
3hod. 15min
Pavlova aux agrumes et lemon curd
12hod. 15min
Charlotte mangue-Passion
5hod.