Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Bund Suppengrün, in Stücken (2 cm)
- 40 g Olivenöl
- 15 g Tomatenmark
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 1 TL Oregano, getrocknet
- ½ TL Paprika edelsüß
- ½ TL Zucker
- 1 Flasche passierte Tomaten (680 g)
- 150 g Parmesan, in Stücken
- 200 g Crème fraîche
- 200 g Schmand
- ¼ TL Muskat
- 20 g Butter, weich, zum Einfetten
- 12 Lasagneplatten (ohne Vorkochen)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2151 kJ / 514 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 35 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bohnen-Burger (vegan)
1 godz. 20 min
Vegane Bolognese
50 Min
Gemüse-Nudel-Auflauf
1 Std.
Chili sin Carne
25h 20 min
Soja-Bolognese
40min
Vegetarische Linguine Carbonara
30 Min
Überbackene vegetarische Enchiladas
50 Min
Ratatouille-Lasagne
1h 30 min
Tofu-Bolognese
40min
Sauce Bologneser Art mit Sojabröseln
25 min
Vegetarische Linsen-Lasagne
1h 30 min
Veggie Rigatoni al forno
45 Min