Zařízení & příslušenství
Vegetarische Lasagne
Příprava 25min.
Celkový 10hod.
6 Portionen
Suroviny
-
Zwiebel halbiert1
-
Knoblauchzehe1
-
Suppengrün in Stücken (2 cm)1 Bund
-
Olivenöl40 g
-
Tomatenmark15 g
-
Salz1 ½ TL
-
Pfeffer1 TL
-
Oregano, getrocknet1 TL
-
Paprika edelsüß½ TL
-
Zucker½ TL
-
passierte Tomaten (680 g)1 Flasche
-
Parmesan in Stücken150 g
-
Crème fraîche200 g
-
Schmand200 g
-
Muskat¼ TL
-
Butter weich, zum Einfetten20 g
-
Lasagneplatten (ohne Vorkochen)12
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Protein
15 g
Kalorie
2151 kJ /
514 kcal
Tuk
35 g
Sacharidy
30 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
ESSEN & TRINKEN 1/2018
44 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Grünkernlasagne
1 Std. 20 Min
Vegane Bolognese
50 Min
Überbackene vegetarische Enchiladas
50 Min
Soja-Bolognese
40 Min
Vegetarische Linguine Carbonara
30 Min
Gefüllte Paprika mit Grünkernchili
1 Std.
Chili sin Carne
25 Std. 20 Min
Tofu-Bolognese
40 Min
Gemüse-Lasagne
2 Std.
Sauce Bologneser Art mit Sojabröseln
25 Min
Veggie Rigatoni al forno
45 Min
Vegetarische Linsen-Lasagne
1 Std. 30 Min