Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Kartoffeln, festkochend, geachtelt
- 20 g Öl
- 1 TL Paprika edelsüß
- 1 TL Salz
Chili
- 80 g Grünkern
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 rote Chilischote, getrocknet
- 20 g Öl
- 1 rote Paprika (ca. 150 g), in Stücken
- 1 TL Salz
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 EL Balsamico, dunkel
- 30 g Tomatenmark
- 150 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 200 g geriebene Käse-Alternative, vegan (siehe Tipp)
- 1 Dose Kidneybohnen (Abtropfgew. 255 g), abgetropft
- 1 Dose Mais (Abtropfgew. 140 g), abgetropft
- 30 g Zartbitter-Schokolade (70% Kakao), vegan
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2070 kJ / 494 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Überbackene vegetarische Enchiladas
50min
Veggie Rigatoni al forno
45min
Veganes Süßkartoffel-Grünkern-Chili
30min
Überbackene Risoni mit Gemüse
1 Std. 30 Min
Grünkern Bolognese
1 Std.
Grünkernlasagne
1 Std. 20 Min
Gefüllte Paprika mit Grünkernchili
1 Std.
Chili con Grünkern
50min
Grünkern-Frikadellen
50min
Vegetarische Linsen-Lasagne
1 Std. 30 Min
Süßkartoffeln mit mexikanischer Füllung
1 Std. 30 Min
Veggie-bubble-up-Pizza
2h