
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre
- 100 g de leche
- 30 g de levadura prensada fresca
- 170 g de harina de fuerza
Masa de croissant
- 340 g de harina de fuerza
- 80 g de agua
- 1 huevo
- 75 g de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
Hojaldrado
- 250 g mantequilla (en un bloque)
- Nutriční hodnoty
- na 30 unidades
- Kalorie
- 4820.1 kcal / 20148 kJ
- Protein
- 66.8 g
- Tuk
- 307.1 g
- Sacharidy
- 447.1 g
- Vláknina
- 19.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brioche
8hod.
Baguette
3hod. 45min
Hojaldre rápido
2hod.
Pan de leche
2hod. 20min
Masa de hojaldre clásica
7hod.
Croissants de mantequilla (Desayuno con diamantes)
5hod. 30min
Lazos de brioche y hojaldre
4hod. 20min
Caracolas con fruta escarchada y pasas
4hod. 30min
Croissants de hojaldre rellenos de chocolate
3hod. 35min
Xuxos de crema
1hod. 30min
Caracolas de canela
2hod.
Napolitanas de crema
4hod. 45min