Croissant de masa brioche hojaldrada

Croissant de masa brioche hojaldrada

4.1 32 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 6hod. 40min
30 unidades

Suroviny

Masa madre
  • de leche
    100 g
  • de levadura prensada fresca
    30 g
  • de harina de fuerza
    170 g
Masa de croissant
  • de harina de fuerza
    340 g
  • de agua
    80 g
  • huevo
    1
  • de azúcar
    75 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
    100 g
Hojaldrado
  • mantequilla (en un bloque)
    250 g

Nutriční hodnoty na 30 unidades

Kalorie 4820.1 kcal / 20148 kJ
Protein 66.8 g
Tuk 307.1 g
Sacharidy 447.1 g
Vláknina 19.9 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...