Croissant de masa brioche hojaldrada

Croissant de masa brioche hojaldrada

4.2 36 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 6hod. 40min.
30 unidades

Suroviny

Masa madre
  • 100 g de leche
  • 30 g de levadura prensada fresca
  • 170 g de harina de fuerza
Masa de croissant
  • 340 g de harina de fuerza
  • 80 g de agua
  • 1 huevo
  • 75 g de azúcar
  • 1 cucharadita de sal
  • 100 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
Hojaldrado
  • 250 g mantequilla (en un bloque)

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 30 unidades

Protein 66.8 g
Kalorie 20148 kJ / 4820.1 kcal
Tuk 307.1 g
Vláknina 19.9 g
Sacharidy 447.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...