Croissant de masa brioche hojaldrada
TM5 TM31 TM6

Croissant de masa brioche hojaldrada

4.1 (31 hodnocení)

Suroviny

Masa madre

  • 100 g de leche
  • 30 g de levadura prensada fresca
  • 170 g de harina de fuerza

Masa de croissant

  • 340 g de harina de fuerza
  • 80 g de agua
  • 1 huevo
  • 75 g de azúcar
  • 1 cucharadita de sal
  • 100 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos

Hojaldrado

  • 250 g mantequilla (en un bloque)

Nutriční hodnoty
na 30 unidades
Kalorie
20148 kJ / 4820.1 kcal
Protein
66.8 g
Sacharidy
447.1 g
Tuk
307.1 g
Vláknina
19.9 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty