Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Relleno
- 100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 100 g de nata (35% de grasa)
Masa
- 250 g de leche
- 30 g de levadura prensada fresca
- 75 g de azúcar
- 75 g de mantequilla
- 2 huevos
- 600 g de harina de fuerza
- 1 pellizco de sal
Para freír
- 500 g de aceite de girasol
Rebozado
- 100 g de azúcar
- 1 cucharadita de canela molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1254 kJ / 300 kcal
- Protein
- 5.33 g
- Sacharidy
- 36.99 g
- Tuk
- 14.54 g
- Vláknina
- 1.96 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caracolas de canela
2h
Bizcocho cebra
1 Std. 10 Min
Napolitanas de chocolate
6 godz. 30 min
Bizcochitos de chocolate rellenos
1óra 15p
Barritas de chocolate y caramelo
4h 30min
Xuxos de crema
1óra 30p
Tarta San Marcos
4 Std.
Bambas de nata
1h 50 min
Boston cream pie
3h
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1óra
Bollos de leche rellenos de chocolate
2 Std. 30 Min
Rosquillas americanas (doughnuts)
2h 10 min