Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Relleno
- 100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 100 g de nata (35% de grasa)
Masa
- 250 g de leche
- 30 g de levadura prensada fresca
- 75 g de azúcar
- 75 g de mantequilla
- 2 huevos
- 600 g de harina de fuerza
- 1 pellizco de sal
Para freír
- 500 g de aceite de girasol
Rebozado
- 100 g de azúcar
- 1 cucharadita de canela molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1254 kJ / 300 kcal
- Protein
- 5.33 g
- Sacharidy
- 36.99 g
- Tuk
- 14.54 g
- Vláknina
- 1.96 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bizcochitos de chocolate rellenos
1 Std. 15 Min
Xuxos de crema
1 Std. 30 Min
Bizcocho cebra
1 Std. 10 Min
Palmeritas de hojaldre bañadas con chocolate
5h
Barritas de chocolate y caramelo
4h 30min
Chocolate whoopie pies con crema de avellana
40min
Napolitanas de chocolate
6h 30min
Bizcocho plancha de chocolate
30min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5h
Rosquillas de bizcocho de chocolate
1 Std. 50 Min
Rosquillas americanas (doughnuts)
2h 10min
Magdalenas rellenas de chocolate
30min