Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ganache de chocolate blanco y licor
- 150 g de chocolate blanco en trozos
- 65 g de nata (35% de grasa)
- 15 g de miel
- 20 g de mantequilla
- 1 cucharada de licor (ron, brandy, whisky, de naranja, etc.)
Bombones
- 300 g de chocolate blanco en trozos
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 514.9 kJ / 123.2 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Sacharidy
- 11.7 g
- Tuk
- 7.7 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hojaldre rápido
2 Std.
Napolitanas de chocolate
6h 30min
Palmeritas de hojaldre bañadas con chocolate
5 Std.
Bombones de avellana, almendra y chocolate
1h 30min
Bombones de toffee
3u. 15min
Polvorones de chocolate
10 godz. 15 min
Palmeritas de hojaldre
1h 15min
Tulipas
50 Min
Bombón helado de chocolate
5 Std.
Galletas de mantequilla
50 Min
Bombones de gianduja
1h
Fondant (pasta de azúcar)
5 Min