Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cocción de los bogavantes
- 150 g de agua
- 100 g de vino blanco seco
- 2 bogavantes vivos (de 500 g c/u)
- 4 cucharadas de sal gorda
- 250 g de cubitos de hielo
Mantequilla de coral de bogavante
- 100 g de mantequilla
Salsa Newburg
- 10 g de chalotas
- 1 diente de ajo
- 30 g de zanahoria
- 50 g de puerro
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 50 g de vino de Jerez seco
- 20 g de tomate concentrado
- 400 g de batata (en dados de 2 cm)
- 30 g de nata (35% de grasa)
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 5 g de harina
Montaje
- 1 cucharadita de cebollino fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1839 kJ / 440 kcal
- Protein
- 24.2 g
- Sacharidy
- 18.7 g
- Tuk
- 29.8 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rape en salsa de puerros al azafrán
40 Min
Crema de coliflor con sorpresa
45 Min
Blinis con tartar de salmón
1 Std. 20 Min
Faisán asado con hojaldre de arándanos y puré trufado de patata
1 Std. 30 Min
Mejillones en curry blanco - Sri Lanka
30 min
Mejillones con salsa de puerro y mostaza
50min
Corvina al vapor con almejas y salsa de almendra
30 min
Besugo a la espalda
25 min
Carabineros a la sal
20 min
Bisque de bogavante
50min
Crema de guisantes con navajas al vapor
50min
Berberechos al natural con limón
2 Std. 15 Min