Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cocción de los bogavantes
- 150 g de agua
- 100 g de vino blanco seco
- 2 bogavantes vivos (de 500 g c/u)
- 4 cucharadas de sal gorda
- 250 g de cubitos de hielo
Mantequilla de coral de bogavante
- 100 g de mantequilla
Salsa Newburg
- 10 g de chalotas
- 1 diente de ajo
- 30 g de zanahoria
- 50 g de puerro
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 50 g de vino de Jerez seco
- 20 g de tomate concentrado
- 400 g de batata (en dados de 2 cm)
- 30 g de nata (35% de grasa)
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 5 g de harina
Montaje
- 1 cucharadita de cebollino fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1839 kJ / 440 kcal
- Protein
- 24.2 g
- Sacharidy
- 18.7 g
- Tuk
- 29.8 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Alcachofa en su crema con gambas y jamón
1 godz.
Alcachofas confitadas con crema de queso Idiazábal
1 godz.
Bacalao con salsa tártara (HESTAN CUE)
20min
Langostinos dos salsas
30min
Calabacines dorados con salsa romesco (HESTAN CUE)
40min
Rape al estilo de Lekeitio
40min
Atún crujiente con salsa de ciruelas al moscatel (HESTAN CUE)
35min
Besugo a la espalda
25min
Nécoras y cigalas al vapor
35min
Corvina al vapor con almejas y salsa de almendra
30min
Pizza con langosta y salsa Alfredo (Estados Unidos)
40min
Velouté de carabineros con vino Manzanilla
1 godz.