
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cocción de los bogavantes
- 150 g de agua
- 100 g de vino blanco seco
- 2 bogavantes vivos (de 500 g c/u)
- 4 cucharadas de sal gorda
- 250 g de cubitos de hielo
Mantequilla de coral de bogavante
- 100 g de mantequilla
Salsa Newburg
- 10 g de chalotas
- 1 diente de ajo
- 30 g de zanahoria
- 50 g de puerro
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 50 g de vino de Jerez seco
- 20 g de tomate concentrado
- 400 g de batata (en dados de 2 cm)
- 30 g de nata (35% de grasa)
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 5 g de harina
Montaje
- 1 cucharadita de cebollino fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 440 kcal / 1839 kJ
- Protein
- 24.2 g
- Tuk
- 29.8 g
- Sacharidy
- 18.7 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vieiras con salsa de curry y azafrán
15 Min
Bronx
10 Min
Atún Wellington con salsa de piquillos
2 Std. 20 Min
Patatas rellenas de setas y foie con salsa de trufa
1 Std. 40 Min
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
1 Std. 10 Min
Magrets de pato con salsa de naranja y jengibre, puré de patata y judías verdes
1 Std. 10 Min
Navajas con crema de verduras al aroma de cítricos
45 Min
Rape al estilo de Lekeitio
40 Min
Curry indio de rape
30 Min
Mejillones marinados con crema de azafrán
40 Min
Rape al oporto
50 Min
Bacalao con ajetes y pilpil
25 Min