Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Patatas cocidas
- 500 g de agua
- 800 g de patatas en rodajas finas de aprox. 5 mm
Salsa holandesa
- 4 yemas de huevo
- 130 g de mantequilla en trozos
- 50 g de vino blanco
- 1 cucharada de zumo de limón
-
1
cucharadita de estragón seco
nebo 2 cucharaditas de estragón fresco picado - ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
Montaje y decoración
- 250 g de salmón ahumado cortado en lonchas finas
- 1 cucharada de alcaparras
- 4 - 8 pepinillos en vinagre
- 4 - 8 cebollitas en vinagre
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2355 kJ / 563 kcal
- Protein
- 22.65 g
- Sacharidy
- 31.17 g
- Tuk
- 38.62 g
- Vláknina
- 3.62 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Alcachofas confitadas con crema de queso Idiazábal
1h
Lubina con salsa de trufa
40 min
Crema de foie con huevo a baja temperatura
45 Min
Paté de quesos
15 Min
Paté de jamón y salmón ahumado
4 Std. 10 Min
Bolitas de jamón con pistachos
1 godz. 30 min
Aperitivo de queso con arándanos y jamón
15 Min
Bombones de cherry al pesto
1h
Vasitos de crema de piquillos con trufa y gulas
30 min
Velouté de carabineros con vino Manzanilla
1h
Crema tibia de espárragos con berberechos
5 Min
Solomillo de cerdo Wellington con foie y mermelada de frambuesa (MEATER)
40 min