Zařízení & příslušenství
薄荷優格烤雞
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 10min.
2 人份
Suroviny
-
帕瑪森起士粉10 克
-
蒜頭15 克
-
薑5 克
-
新鮮薄荷葉15 片
-
鹽½ 茶匙
-
乾燥巴西利½ 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
匈牙利甜紅椒粉¼ 茶匙
-
鮮奶油20 克
-
原味優格50 克
-
檸檬汁15 克
-
去骨雞腿排 切塊(約3公分)300 克
-
紅甜椒 切塊(約2公分)80 克
-
新鮮香菇 去蒂對切80 克
-
櫛瓜 切片(約1公分)80 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
33 g
Kalorie
1444.5 kJ /
345.5 kcal
Tuk
19 g
Vláknina
3.5 g
Sacharidy
13 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
我的中秋派對
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan