薄荷優格烤雞

薄荷優格烤雞

5.0 4 rating
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 10min.
2 人份

Suroviny

  • 帕瑪森起士粉
    10 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 5 克
  • 新鮮薄荷葉
    15 片
  • ½ 茶匙
  • 乾燥巴西利
    ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 匈牙利甜紅椒粉
    ¼ 茶匙
  • 鮮奶油
    20 克
  • 原味優格
    50 克
  • 檸檬汁
    15 克
  • 去骨雞腿排 切塊(約3公分)
    300 克
  • 紅甜椒 切塊(約2公分)
    80 克
  • 新鮮香菇 去蒂對切
    80 克
  • 櫛瓜 切片(約1公分)
    80 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 33 g
Kalorie 1444.5 kJ / 345.5 kcal
Tuk 19 g
Vláknina 3.5 g
Sacharidy 13 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...