香料起司烤羊肩

香料起司烤羊肩

3.0 1 rating
Příprava 15min.
Celkový 55min.
8 支

Suroviny

  • 羊肩排 (約8支)
    600 克
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 橄欖油
    1 茶匙
  • 新鮮巴西利 只取葉子
    5 - 6 支
  • 新鮮迷迭香 只取葉子
    2 - 3 支
  • 新鮮百里香 只取葉子
    1 支
  • 新鮮鼠尾草 (可省略)
    1 支
  • 帕瑪森起士粉
    10 克
  • 麵包粉
    60 克
  • 奶油 置於室溫軟化
    20 克
  • 蜂蜜芥末醬
    10 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 支

Protein 15.5 g
Kalorie 1026.8 kJ / 245.6 kcal
Tuk 17.5 g
Vláknina 0.2 g
Sacharidy 6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...