Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 克 冬瓜, 洗淨去皮,切塊
- 800 克 高湯
- 2 茶匙 太白粉, 與100克水調勻
- 150 克 新鮮干貝, 切丁
- 150 克 蝦仁, 切丁
- 2 顆 蛋白
- ½ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- 10 克 西洋芹, 切末
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 466 kJ / 111 kcal
- Protein
- 19.303 g
- Sacharidy
- 8.01 g
- Tuk
- 0.425 g
- Vláknina
- 0.945 g