Zařízení & příslušenství
夏日海皇羹
Příprava 10min.
Celkový 40min.
6 人份
Suroviny
-
冬瓜 洗淨去皮,切塊500 克
-
高湯800 克
-
太白粉 與100克水調勻2 茶匙
-
新鮮干貝 切丁150 克
-
蝦仁 切丁150 克
-
蛋白2 顆
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
西洋芹 切末10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
19.303 g
Kalorie
466 kJ /
111 kcal
Tuk
0.425 g
Vláknina
0.945 g
Sacharidy
8.01 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
中西式湯品
9 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan