泡菜豬肉拌飯

泡菜豬肉拌飯

4.9 14 rating
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 25min.
2 人份

Suroviny

  • 豬肉片 切約 4 公分寬
    200 克
  • 韓式辣豆瓣醬 (韓式辣醬)
    15 克
  • 1 大匙
  • 醬油
    1 大匙
  • 米酒
    1 大匙
  • 1 大匙
  • 韓國辣椒粉
    2 茶匙
  • 1150 克
  • 洗淨,瀝乾
    160 克
  • 2 顆
  • 蒜頭
    10 克
  • 白芝麻油
    5 克
  • 韓式泡菜 切塊(約2公分)
    150 克
  • 洋蔥 切塊(約2公分)
    65 克
  • 白芝麻 少許
  • 海苔 少許,切絲

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 24 g
Kalorie 2372.5 kJ / 567.5 kcal
Tuk 29 g
Vláknina 3.5 g
Sacharidy 46 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...