油飯

油飯

4.8 77 rating
Příprava 15min.
Celkový 4hod.
6 人份

Suroviny

  • 40 克
  • 香油
    10 克
  • 乾香菇 泡軟,切絲
    10 克
  • 蝦米 以少許米酒浸泡、瀝乾
    10 克
  • 去皮五花肉 切絲
    150 克
  • 醬油
    50 克
  • 冰糖粉
    ½ 茶匙
  • 鹽 (volitelně)
    ½ 茶匙
  • 長糯米 浸泡2-3小時
    300 克
  • 500 克
  • 新鮮香菜 (volitelně) 少許,裝飾用

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 9.233 g
Kalorie 1537 kJ / 367 kcal
Tuk 17.995 g
Vláknina 0.215 g
Sacharidy 41.169 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...