花生豬腳湯
TM6 TM5

花生豬腳湯

4.8 (5 hodnocení)

Suroviny

  • 15 克 嫩薑 ,切片
  • 1000 克 水
  • 600 克 豬腳 ,切塊(約4公分),預先川燙去血水
  • 1 片 甘草
  • 3 粒 白胡椒粒
  • 100 克 罐頭花生 ,洗淨,備用
  • ½ 茶匙 鹽

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
2609.9 kJ / 623.8 kcal
Protein
43.6 g
Sacharidy
11.7 g
Tuk
45.3 g
Nasycený tuk
8419.6 g
Vláknina
3.3 g
Sodík
330.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty