Zařízení & příslušenství
白菜豬肉蒸餃
Příprava 1hod. 15min.
Celkový 1hod. 35min.
32 個
Suroviny
餃子皮
-
油 可多備一些刷油用1 大匙
-
水 可多備一些150 克
-
麵粉 (中筋麵粉)300 克
-
鹽¼ 茶匙
白菜豬肉餡
-
高麗菜 切塊400 克
-
鹽1 ½ 茶匙
-
豬絞肉350 克
-
水530 克
-
醬油20 克
-
10 克 清酒米酒10 克
-
糖½ 茶匙
-
胡椒粉½ 茶匙
-
純芝麻油 (15克)1 大匙
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 個
Protein
3 g
Kalorie
318 kJ /
76 kcal
Tuk
4 g
Vláknina
0.5 g
Sacharidy
7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品層疊出美味
72 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan