白菜豬肉蒸餃
TM6 TM5

白菜豬肉蒸餃

4.9 (9 hodnocení)

Suroviny

餃子皮

  • 1 大匙 油 ,可多備一些刷油用
  • 150 克 水 ,可多備一些
  • 300 克 麵粉 (中筋麵粉)
  • ¼ 茶匙 鹽

白菜豬肉餡

  • 400 克 高麗菜 ,切塊
  • 1 ½ 茶匙 鹽
  • 350 克 豬絞肉
  • 530 克 水
  • 20 克 醬油
  • 10 克 米酒
    nebo 10 克 清酒
  • ½ 茶匙 糖
  • ½ 茶匙 胡椒粉
  • 1 大匙 純芝麻油 (15克)

Nutriční hodnoty
na 1 個
Kalorie
318 kJ / 76 kcal
Protein
3 g
Sacharidy
7 g
Tuk
4 g
Vláknina
0.5 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty