Zařízení & příslušenství
家常炒肉末
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 人份
Suroviny
-
蒜頭30 克
-
油15 克
-
豬粗絞肉600 克
-
新鮮四季豆 切小段(約 1 公分)30 克
-
蠔油1 大匙
-
糖20 克
-
魚露20 克
-
李型番茄 對半切10 粒
-
新鮮九層塔 只取葉子,切碎10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
30.5 g
Kalorie
1525 kJ /
364 kcal
Tuk
21.4 g
Vláknina
0.8 g
Sacharidy
10.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
胃口大開下飯菜
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan