
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 克 橄欖油
- 5 克 薑
- 200 克 南瓜 去皮、去籽、切塊
- 50 克 馬鈴薯 去皮、切塊
- 350 克 水
- 150 克 紅鯛魚片 切小片
- 200 克 蟹肉
- 200 克 蝦仁
- 20 克 奶油
- ½ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
- 350 克 嫩豆腐 切小塊
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 279 kcal / 1167 kJ
- Protein
- 21 g
- Tuk
- 16.3 g
- Sacharidy
- 14.5 g
- Vláknina
- 2.3 g