Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g Kirschen, fest, dunkelrot, entsteint
- 300 g Zucker
- 150 g Gelierzucker 2:1
- 30 g Zitronensaft
- 50 g Mandellikör
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 1757 kJ / 419 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 96 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kirschkonfitüre mit Mandellikör
40min
Vanillezucker
72 godz.
Bellini-Konfitüre
40min
Erdbeerkonfitüre
30min
Weihnachtsgelee
20 min
Erdbeer-Grapefruit-Gelee
35 Min
Mandarinen-Gelee
30min
Blaubeer-Rotwein-Gelee
30min
Kiba-Gelee
25 min
Erdbeer-Gelee
1h
Apfelrotkohl aus dem Glas
1h 20 min
Windbeutel mit Sahne-Kirsch-Füllung
1h 50 min