Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g Kirschen, fest, dunkelrot, entsteint
- 300 g Zucker
- 150 g Gelierzucker 2:1
- 30 g Zitronensaft
- 50 g Mandellikör
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 1757 kJ / 419 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 96 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kirsch-Grütze
20min
Apfelrotkohl aus dem Glas
1h 20 min
Erdbeersauce
15min
Schmandmousse mit Rhabarbertopping
2h 30min
Pflaumenkompott
20min
Kirsch-Sirup
1h 20 min
Rotweincreme
5h 40min
Bellini-Konfitüre
40 min
Zwetschgenkompott mit Mohn-Milchreis
1h 15 min.
Pfirsich-Melba-Konfitüre
25 min
Mandarinen-Gelee
30 min
Kirschkonfitüre mit Mandellikör
40 min