Zařízení & příslušenství
砵仔糕
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
3 個
Suroviny
-
油 少許
-
在來米粉70 克
-
澄粉10 克
-
玉米粉20 克
-
水 (含蒸煮與料理用)900 克
-
二砂糖50 克
-
黑糖30 克
-
蜜紅豆 (顆粒狀)45 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 個
Protein
3.4 g
Kalorie
1243.1 kJ /
297.4 kcal
Tuk
5.7 g
Vláknina
1.7 g
Sacharidy
59 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
港澳吃吃喝喝
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan